Safir - Епизод 12 (с български субтитри)

За да гледате епизод 13👉https://youtu.be/p_QpTvGywDs
За да гледате всички епизоди на Safir: 👉 https://bit.ly/3ynUbXy
За да се абонирате за YouTube канала на "Турски сериали на български" 👉 https://bit.ly/3NA9lKN

Гюлсой, едно от най-важните семейства в Кападокия, се събират с връщането на големия им син Атеш от Америка. Атеш, който е загубил баща си в автомобилна катастрофа, когато е бил малък, никога не се е подчинил на потискащата власт на дядо си Омер и е напуснал дома. Сега, след много години, се връща у дома по молба на майка си Гюлфем, за да поеме и разшири семейните предприятия заедно с братята си Яман и Окан. За Атеш, Яман и Окан е време да се обединят.

С връщането на брат си, Яман решава да предложи брак на любимата си Ферайе. Ферайе е загубила майка си в ранна възраст и живее с баща си Мухсин, брат си Четин, снаха си Несрин, племенника си Ерен, мащехата си Джемиле и дъщеря й Алейна. Тя е красиво и изпълнено с надежда момиче, което учи в последната година на университета. Баща й Мухсин работи от много години за Гюлсой. Яман и Ферайе преживяват първата си любов тайно от всички още от детството си. Когато Яман беше малък, тайно открадна семейната реликва, сапфирения пръстен, от майка си Гюлфем и направи предложение за брак на Ферайе. Докато Ферайе и Яман броят дните до сватбата си, разкривайки голямата си любов, една трагедия нарушава всички баланси.

В нощта на рождения ден на Ферайе, бедствието, което сполетява братът на Яман, Окан, се превръща в опасен пъзел, разстройвайки живота на всички. Ферайе и Яман са изправени пред пътища, изпълнени с любов, страст, отмъщение и потисничество, рискувайки да се изгубят.

Атеш, за да защити любимите си хора и семейството си, взема радикални решения, които ще му донесат нови врагове и ще го изправят срещу братята му...

Разпространители: İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar

Режисьор: Semih Bağcı

#Safir #IhanSen #OzgeYagiz

Дата на публикация: 16 септември, 2024
Категория: Друго

Показване на още