Великолепният век 110. Eпизод (4K)

Великолепният век 110. Eпизод (4K)
Великолепният век 111. Eпизод:

Султан Сюлейман е в тежка криза. Лекарите не дават надежди за здравето му. Болестта на Соломон плаши всички. Особено на Хюрем й е трудно да приеме този факт. Хюрем решава, че е безсмислено да живее без султан Сюлейман. Всички връзки в харема минават през тежко изпитание.

Ибрахим и Хатидже попадат в засада от мъжете от ложата. Ибрахим участва в труден конфликт, за да спаси семейството си. Хатидже попада в ръцете на мъже. Ибрахим е на прага на трудното решение да спаси Хатидже.

Пътищата на Бали Бей и Ай Биге са отрязани от османски кораби. Двамата внезапно отново се озовават в Топкапъ. Но този път няма да е добре и за двамата.

Махидевран започва подготовка след напредването на болестта на султан Сюлейман. Той насърчава принц Мустафа да започне подготовка за трона. Махидевран иска да осигури позицията на своя принц. Съдбата на децата на Хюрем излиза на преден план. Валиде Султан, от друга страна, е неспокойна от ситуацията. Той предприема драстични мерки, за да предотврати влошаване на ситуацията. Усилията на Валиде карат Хюрем да се чувства още по-неудобно.

Докато всичко това се случваше в Истанбул, току-що пристигна писмо, изпратено до Авраам, който все още е в Кайро, преди бунта на Сюлейман. Сюлейман призовава Авраам да изпълнява задълженията си в Истанбул... Въстанието спря и новите жители напуснаха двореца. Хатидже Султан все още не е дошъл на себе си... Гюлфем и Александра Анастасия лисовска трябва да съобщят горчивите новини на Хатидже... Султанът ще пристигне в Топкап... Членовете на династията се крият в мазето и тяхната природа се връщат в харема... Сюлейман и губернаторът научават, че Александра Анастасия лисовска и чехзаде не са пристигнали в Топкап...

Великолепният век е исторически и фантастичен турски телевизионен сериал, заснет от "крокодили". Серията се основава главно на живота на султан Сюлейман и султан Хурем, османския султан, борбата за трона, която султанът получава за сина си, и дворцовия живот.


В ролите:
Халит Ергенч
Мария Узерли
Видях го в "Откровение".
Ще ближеш.
Не е известно лице.
Бард Доверие
Мехмет Гюнсур
Нур Фетахоглу
Селма
Пелин Карахан
Огромен Изрод
Мерве Болугур
Между облаците всичко е наред.
Толга Сариташ
Бурак Озживит

Абонирайте се за великолепния канал на YouTube на века :https://www.youtube.com/channel/UCMBzq9bRzdsatP9neucBw9A

#Великолепниятвек #СултанСюлейман #Хюррем

Дата на публикация: 19 ноември, 2022
Категория: Друго

Показване на още