Великолепният век 67. Eпизод 4K

Великолепният век 67. Eпизод 4K
Великолепният век Зда гледате 68. Eпизод :

Когато Александра Анастасия лисовска вижда огърлица на врата на принцеса Изабела, която е произведение на султан Сюлейман, тя е унищожена. Какво ще направи Моят Александра Анастасия лисовска с принцесата ? Как ще върне огърлицата от принцесата ?

Нигар прави всичко възможно, за да излекува Ибрахим паша в болнично легло. Хатидже Султан би се почувствал неудобно, ако Нигар внимателно наблюдаваше Ибрахим паша.

Ибрахим паша научава, че Бали бей не е дал Армин на баща си. Той ще бъде много ядосан, когато разбере, че господин Бали не се подчинява на заповедта му. Той ще разкаже за ситуацията на султан Сюлейман. Какво ще решат султан Сюлейман Бали и Армин ? Ще свърши ли любовта на господин Бали и Армин ?

Махидевран научил, че Александра Анастасия Лисовска отива при принцеса Изабела. Когато стигна до Валиде, султан Сюлейман също беше в апартамента на Валиде Султан...

Абонирайте се за великолепния канал на YouTube на века :https://www.youtube.com/channel/UCMBzq9bRzdsatP9neucBw9A

Великолепният век е исторически и фантастичен турски телевизионен сериал, заснет от "крокодили". Серията се основава главно на живота на султан Сюлейман и султан Хурем, османския султан, борбата за трона, която султанът получава за сина си, и дворцовия живот.


В ролите:
Халит Ергенч
Мария Узерли
Видях го в "Откровение".
Ще ближеш.
Не е известно лице.
Бард Доверие
Мехмет Гюнсур
Нур Фетахоглу
Селма
Пелин Карахан
Огромен Изрод
Мерве Болугур
Между облаците всичко е наред.
Толга Сариташ
Бурак Озживит

#Великолепниятвек #СултанСюлейман #Хюррем

Дата на публикация: 4 октомври, 2022
Категория: Друго

Показване на още