Великолепният век 204. Eпизод

Великолепният век 204. Eпизод
Великолепният век Зда гледате 205. Eпизод :

Дъщерята на Михримах и Рустем е отвлечена. Рустем полудява, когато разбира, че Нигяр е отвлякла дъщеря му. Хюрем Шах заплашва Султан. Шах Султан се тревожи за Нигяр. Докато Рустем търси дъщеря си навсякъде, Нигяр е към края на пътя! Сюлейман се изправя срещу страховете си за Мустафа. Принц Мустафа пък смята, че баща му се е отказал от него. Докато се опитва да се отърве от Рустем Лютфи паша, той също така се опитва да задържи Мустафа от Маниса. Лютфи паша е жертва на гнева му и прави грешка, която ще му струва живота. Сюлейман взема важно решение за Мустафа!


Като чул суматохата в двореца, Рустем изпаднал в паника и отишъл в стаята на дъщеря си. Няма Хумашах. Докато Михримах скърби за смъртта на дъщеря си, Хюрем отива да помоли Шах Султан да му се отчита. Изненадан, Шах Султан е решен да накара Нигяр да замълчи.

Рустем, който търси дъщеря си в цялата столица, разбира, че Нигяр го е отвлякъл. Докато кръгът около него се свива, Нигяр е притиснат в ъгъла. Срещата на Рустем и Нигяр завършва по шокиращ начин.

Хюрем е решена да заведе Мехмет в Маниса. Докато поставя нов капан, за да удържи Рустем Мустафа от Маниса, той също се опитва да дискредитира Лютфи паша. То разпространява слух за Лютфи паша.

Абонирайте се за великолепния канал на YouTube на века : https://www.youtube.com/channel/UCMBzq9bRzdsatP9neucBw9A

Великолепният век е исторически и фантастичен турски телевизионен сериал, заснет от "крокодили". Серията се основава главно на живота на султан Сюлейман и султан Хурем, османския султан, борбата за трона, която султанът получава за сина си, и дворцовия живот.

В ролите:
Халит Ергенч
Мария Узерли
Видях го в "Откровение".
Ще ближеш.
Не е известно лице.
Бард Доверие
Мехмет Гюнсур
Нур Фетахоглу
Селма
Пелин Карахан
Огромен Изрод
Мерве Болугур
Между облаците всичко е наред.
Толга Сариташ
Бурак Озживит

#Великолепниятвек #СултанСюлейман #Хюррем

Дата на публикация: 2 юни, 2022
Категория: Друго

Показване на още