✅ Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 93 по Телевизия Евроком

Медици в ролята на „брашнян чувал“. За злощастния ефект от решенията на парче в условията на коронаепидемия. В студиото влизат непокорната медицинска сетра Мая Илиева и реанимационната сестра от Белодробната болница в София Ася Новкова с неподправен поглед на системата отвътре?

Стряскащата реалност на статистиката и нови рекорди по смъртност. Кой може да реорганизира здравната система така че да служи на хората, а не на властимащите? Говори д-р Стойчо Кацаров от Центъра за защита на правата в здравеопазването.

Съвременните „герои“ с антитела и възрастните хора без грам точно преценка. Журналистът Татяна Кристи прави критичен преглед на абсурдните заповеди, довели до хаотични резултати, и породили новите форми на социална дискриминация.

Двама бели клоуни и една приказна илюзия – режисьорът Нина Димитрова и актьорът Димитр Несторов за юбилейните 15 години на постановката „Каквото направи дядо, все е хубаво”. Една снежна комедия, определяна като „шедьовър за загубения рай”.

Една история с тригодишна давност - експертът по комуникации Петър Кърджилов за неправомерното си уволнение от БАН, защото изтъкна ролята на академия. И още – за PR провала в управлението на коронакризата през 2020-а.

➡️ Подкрепете ни като се абонирате:
„Честно казано“: https://tinyurl.com/CK-subscribe
„Евроком“: https://tinyurl.com/EK-subscribe

Не пропускайте да споделите видеото със своите приятели!

🔸 „Честно казано“ с Люба Кулезич във Facebook: https://tinyurl.com/CK-facebook
➡️ Още „Честно казано“: https://eurocom.bg/show/chestno-kazano/7740
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/

#ЕВРОКОМ #ЧестноКазано #ЛюбаКулезич

Дата на публикация: 19 ноември, 2020
Категория: Друго

Показване на още