Това е първата тема на групата и може би това е първата група, в която някога съм влизал
Та, тук ще представя подробно информация за сайта Bogifilms
Bogifilms.bg е уебсайт, предимно за разпространение на анимации и развлекателно съдържание. Уебсайта в Alle.bg бе създаден през 29 Май 2020г., а преди това идеята беше измислена през 2018г.
Уебсайтът се контролира от един човек - от мен и аз подбирам съдържанието, което ще се добавя в този сайт. В този сайт ще намерите много филми и сериали качени от мен, други хора и потребители. Повечето неща са качени от мен. Всички клипове в сайта са без прикачени реклами и няма да ви притесняват досадни съобщения и известия ако натиснете нещо по екрана.
Неприемливо съдържание, както и нецензурирана информация не позволявам да се добавя в уебсайта, тъй като е предназначен за аудитория с ниска възрастова група. В сайта се прилага цензура, съобразена с възрастовата група на аудиторията.
Също така дизайнът е максимално опростен, за да може достигането до информацията да бъде лесно. Рекламите, които се показват са в дясната част на уебсайта, съобразени са с аудиторията и се предоставят от доставчика. Препоръчвам ви да не използвате мобилни данни, защото сайта консумира много мегабайти. Използвайте оптичен интернет.
Старая се всичко да е на български език, както аудиото и видеоклиповете, така и текста, затова претърсвам сайтове и подбирам за вас някои от нещата, които намирам. Качеството на повечето видеа е с минимална резолюция от 360р, за да може всички видеоклипове в уебсайта да зареждат по-бързо. Все пак има и с по-високо качество, зависи от видеото, което гледате.
Приятно гледане! :)
Последна промяна на 14 април, 2023